Reformisti osnovali novu organizaciju stranke u Domašincu

Reformisti osnivanje Domašinec Marko Bubek
Reformisti Domašinca

Osnovana je još jedna organizacija Reformista, i to u Domašincu.

Stranka je o osnivanju poslala priopćenje za medije koje prenosimo u nastavku.

Proteklog vikenda međimurski Reformisti osnovali su novu organizaciju stranke i u Domašincu.

Za predsjednika je izabran Marko Bubek, potpredsjendik je Stjepan Strahija, dok je dužnost tajnika povjerena Ivanki Bubek. “Revitalizacija gospodarske zone u našoj općini mora nam biti jedan od prioriteta u budućem djelovanju”, naglasio je predsjednik Bubek.

“Sredstva koja se iz općinskog proračuna ulažu u obrazovanje neće imati puno smisla, ako ne pokrenemo gospodarske aktivnosti koje će mladima omogućiti da ovdje pronađu posao i zasnuju obitelji. U našem je mjestu sve više kuća prazno i to je proces koji moramo zaustaviti”, zaključio je Bubek.

Novoizabranom vodstvu čestitao je predsjednik Narodne stranke – Reformisti Međimurske županije Ivica Baksa, izrazivši zadovoljstvo što je, nakon Goričana, u kratkom vremenu osnovana još jedna organizacija stranke u našem kraju.

“Kao i u ostalih 14 međimurskih općina i gradova gdje djelujemo, Reformisti i u Domašincu imaju konkretne ideje i projekte koji mogu pridonijeti većoj kvaliteti života i bržem razvoju ove sredine”, istakao je prvi čovjek županijske organizacije Reformista.

Ostavi komentar