8.9 C
Čakovec
Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Uskoro nam stiže novo izdanje Sajma cvijeća u Prelogu

Proljeće je tu, a naši vrtovi već su počeli blistati u proljetnim bojama i mirisima.

U tom duhu, u Prelogu punom parom teku pripreme za tradicionalni 23. Sajam cvijeća koji će se ove godine održavati od 26. do 28. travnja na prostoru iza Gradske uprave Grada Preloga.

Cilj Sajma cvijeća oduvijek je bio potaknuti stanovnike Međimurja, ali i šire, na uređenje svojih okućnica i balkona, dvorišta, vrtića i škola, ali i stvoriti kulturu uređenja mjesta, privući što više posjetitelja te pružiti zanimljiv popratni zanimljiv poprati zabavni program. Sajam će trajati tri dana, od petka do nedjelje, kroz koja će se na novoj pozornici ispreplitati bogat kulturno-umjetnički program, etno program i običaji, gostujuće kulturne udruge i glazbeni izvođači.

Želja je okupiti uzgajivače cvijeća, sadnica, proizvođače alata, strojeva i ostalih pomagala vezanih za uređenje vrtova, parkova i okućnica. Izlagači Sajma cvijeća mogu biti cvjećari, tvrtke koje se bave cvijećem i hortikulturom, OPG-ovi, ali i ostali izlagači koji će svojom zanimljivom, kreativnom i jedinstvenom ponudom podići kvalitetu Sajma cvijeća. Traži se kreativnost i jedinstvenost, vedar duh i spremnost na druženje s veselom ekipom sudionika na Sajmu cvijeća u Prelogu – pravoj rapsodiji boja, mirisa i okusa.

Više o prijavama zainteresirani izlagači mogu saznati na [email protected] ili broju telefona 099 711 6995. Vidimo se u rascvjetalom Prelogu!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE