Mursko Središće obnavlja ulice koje nisu bile obuhvaćene aglomeracijom

Temeljem provedenog postupka javne nabave za sanaciju nerazvrstanih cesta nakon izgradnje aglomeracije u Murskom Središću gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak i direktor tvrtke Tegra d.o.o., Ivan Kolarić, danas su potpisali ugovor za navedeno.

Tako će se u Murskom Središću obnoviti sve ulice koje nisu bile obuhvaćene projektom aglomeracije uključujući i ulicu Rade Končara. Naime, radi se o frezanju asfalta te postavljanju finog sloja asfalta.

Vrijednost radova na sanaciji iznosi 137.000,00 od čega Grad Mursko Središće sufinancira 100.000,00 eura, a Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja preostali iznos.

Rok završetka radova na sanaciji nerazvrstanih cesta je 60 dana od dana uvođenja u posao što znači da bi završetak istih mogao biti negdje oko blagdana Svih svetih.

Također, uz radove na sanaciji nerazvrstanih cesta kreću i radovi u Marinskoj ulici s priključcima na sustav aglomeracije domaćinstava koja nisu bila spojena na stari sustav, zamjena plinske mreže, a potom novi asfaltni sloj. Spomenuti radovi financiraju se od strane Županijske uprave za ceste i javnih poduzeća.

Tako će uz sve nove ceste u naseljima Peklenica i Hlapičina i u Murskom Središću sve ulice biti obnovljene.

 

Izvor i foto: GMS

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE