Počele prijave za 2. utrku Murščak u Domašincu

Start utrke građana i glavne utrke prošle 2019. godine. Tradicija se nastavlja i ove 16. kolovoza

Prošle godine, povodom završetka projekta dogradnje svlačiona i izgradnje sportske dvorane NK Dinamo Domašinec, u Domašincu je održana 1. utrka pod nazivom Murščak.

Općina Domašinec i AK Međimurje kao organizatori, odlučili su i ove godine nastaviti tradiciju i održati 2. utrku. Cilj utrke je promocija Poučne staze Murščak, te promoviranje zdravog načina života i poticanje sportsko-rekreativnih aktivnosti.

Utrka Murščak planira se u nedjelju 16. kolovoza s početkom u 9 sati. U 8:30 na programu su i dječje utrke od 100 i 300 metara, dok će ove godine duljine staza za glavnu utrku i utrku građana biti nešto duža s ciljem još boljeg upoznavanja poučne staze Murščak.

Tako će duljina kraće staze za utrku građana, u kojoj mogu sudjelovati i hodači, biti 4,5 km, a duljina staze za glavnu utrku biti će 12 km. Utrka od 12 km boduje se i za Kup sjeverozapadne Hrvatske.

Prijaviti se možete putem online obrasca na stranicama Atletskog kluba Međimurje ili na dan utrke od 7:30 do 8:50. Dječje prijave traju do 8:30.

Svim natjecateljima koji se prijave do 9. kolovoza osiguran je startni paket koji sadržava: startni broj, dry-fit majicu, te bon za topli obrok i piće nakon utrke. Proglašenje pobjednika, te podjela medalja i pehara biti će odmah po završetku utrke.

Ostavi komentar