TREMAK Domašinec: Inovativna modularna kuća spojena u par minuta!

Trex Living System – inovativni proizvod kao rezultat domaćeg znanja. Premda može služiti i kao kuća za odmor, modularna Trex kuća namijenjena je i projektirana za život tijekom cijele godine. Otporna je na sve vremenske uvjete i niskoenergetska. Namijenjena i mladim obiteljima jer je s početnom cijenom od 20.000 € cjenovno veoma pristupačna. Modularnost je najveća prednost kuće, to znači da može rasti s proširenjem obitelji i zauvijek se prilagođavati potrebama, i to bez dugotrajnih i mukotrpnih građevinskih radova.

Tvrtka Tremak iz Domašinca dokazala je da inovativni proizvod mogu stvoriti domaće tvrtke uz domaće znanje. Posluje od 2012. godine kada su počeli raditi s tri djelatnika. A nakon šest godina zapošljavaju 180 ljudi u svim svojim pogonima. Osim u Domašincu, proizvode u Murskom Središću i u Srbiji. Planiraju graditi novu halu u Domašincu, gdje je i sjedište firme. U novom proizvodnom pogonu bit će veliki stupanj automatizacije i robotike u proizvodnom procesu.

U svega šest godina doživjeli su brz rast prihoda i zapošljavanja. U prvoj godini poslovanja ostvarili su promet od 15 milijuna kuna, koji se lani popeo na 60 milijuna kuna. Upravo im je taj rast prometa omogućio prijelaz na proizvodnju vlastita proizvoda, izradu modularne kuće. Trex kuća na tržištu je jedinstvena jer to nije montažna kuća kao što mnogi misle, već modularna zbog koje doslovce nemaju konkurenciju.

Tremak proizvodi modularne kuće na način koji je puno bliži autoindustriji nego građevinarstvu. Njihove kuće grade se u tvornici na traci. Sistem uređenja Trex kuće je kao kod automobila. Nudi se bazni model kompletno opremljen i namješten, ali i mogućnost ugradnje dodatne opreme, ovisno o željama i mogućnostima kupca.  Unutar 90 dana tako kupac dobiva odmah useljivu kuću po principu “ključ u ruke”.

Više o Trex kućama možete saznati na www.trex.hr

 

Ostavi komentar