Eko Međimurje: Uskoro s obukom počinje nova grupa polaznika obuke za bravara

EKO MEĐIMURJE je jedina tvrtka u našoj regiji koja u svom vlastitom Razvojno-edukacijskom centru obavlja obuku kadrova za deficitarna metalska zanimanja za vlastite potrebe.

Trenutno se popunjava prva grupa polaznika obuke za bravara koja uskoro počinje s obukom. To je prilika za sve one koji su nezadovoljni postojećim poslom i/ili nemaju nikakvog iskustva i žele se prekvalificirati za tražene i bolje plaćene poslove.

O ovom projektu razgovarali smo s Vedranom Babićem, tehničkim direktorom u EKO MEĐIMURJU, koji nam pojasnio kako funkcionira proces obuke za bravara i tko se može prijaviti: “ U naš program obuke za bravara mogu se prijaviti svi koji žele napredovati i ostvariti veća primanja. Nije bitno koju ste školu završili i što nemate prethodnog iskustva u ovakvoj vrsti poslova. Program je osmišljen za potpune početnike i kroz teorijsku i praktičnu nastavu pružiti ćemo polaznicima sva potrebna znanja za samostalan rad. Naravno, prednost imaju kandidati sa smislom za tehniku i izraženom preciznošću u radu te voljom za učenjem i napredovanjem.

Obuka je organizirana kroz 25 sati teoretske nastave i 176 sati praktične nastave – prakse. Polaznici obuke za bravara su za vrijeme obuke zaposleni u EKO MEĐIMURJU na radnom mjestu pripravnika, a nakon uspješno završene obuke nudi im se stalno zaposlenje na radnom mjestu bravara. Tu proces ne završava jer naši iskusni i stručni mentori su i dalje na raspolaganju za pomoć i podršku kod uvođenja u posao. ”

Ukoliko dvojite da li je posao bravara pravi izbor za Vas, na web stranici www.eko.hr i Facebook stranici EKO MEĐIMURJA možete pogledati video koji prikazuje kako izgleda posao bravara u EKO MEĐIMURJU. Bravari u EKO MEĐIMURJU rade u odličnim radnim uvjetima sa suvremenim alatima i napravama.

Posao bravara uključuje:

čitanje nacrta, brušenje, korištenje bravarskog alata, mjerenje, sastavljanje proizvoda (heftanje – prihvatno zavarivanje), a u EKO MEĐIMURJU se radi na najmodernijem strojnom parku za obradu metala u regiji.

Stoga pozivamo sve, a osobito žene, bez obzira na prethodno radno iskustvo i zanimanje, da razmisle o promjeni posla s kojim su nisu zadovoljni i prijave se u EKO MEĐIMURJE u program obuke za bravara. Nova grupa polaznika uskoro počinje s obukom, pa požurite s prijavama jer ima samo još nekoliko slobodnih mjesta.

Kako se prijaviti?

Prijavu sa životopisom pošaljite na e-mail: [email protected] ili poštom na adresu: EKO MEĐIMURJE d.d., Braće Radić 37, Šenkovec, 40000 Čakovec.

www.eko.hr

Ostavi komentar