Župan donio odluku o odgodi nastave u Međimurju za srijedu i četvrtak

skola strigova
Ilustracija

Zbog vremenskih uvjeta, snježnih nanosa diljem Međimurja te činjenice kako zbog iznimno niskih temperatura na određenim lokacijama nije moguće kvalitetno očistiti prometnice, župan Međimurske županije Matija Posavec donio je odluku o odgodi nastave u svim osnovnim i srednjim  školama kojima je Županija osnivač. Odluka ne obuhvaća škole na području Čakovca kojima je osnivač Grad Čakovec.

S ciljem sigurnosti svih međimurskih učenica i učenika, odgađa se nastava u srijedu i četvrtak, 28.  veljače i 1. ožujka 2018. godine, nakon čega će se vidjeti vremenske prilike ili neprilike za nastavak održavanja nastave.

Spomenimo kako je župan odluku donio nakon odrađenih razgovora s resornim Upravnim odjelom za obrazovanje, kulturu i šport te međimurskim prijevoznicima, školama, ali i mnogobrojnim roditeljima, te uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja RH. Svi detalji i nove informacije na tu temu, mogu se pratiti na internetskim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr.

Obrazloženje Grada Čakovca zbog čega Osnovne škole na području grada nastavljaju s radom, možete pročitati klikom OVDJE.

 

Ostavi komentar