Čakovečke osnovne škole normalno rade, nema prekida nastave

grad čakovec
Ilustracija

Sve osnovne škole na području Grada Čakovca normalno rade, ceste i pješačke staze na čakovečkom području su očišćene te nema razloga za odgađanjem nastave. Nakon konzultacija s ravnateljima osnovnih škola kojima je Grad Čakovec osnivač, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač odlučio je da se nastava u gradskim školama neće prekidati.

Naime, prilazi školama te prometnice na gradskom području su očišćene, autobusi koji prevoze djecu u nekim školama normalno voze, opskrba energentima je u redu, a nema ni izostanaka zbog nemogućnosti dolaska u školu. Stoga, nema opravdanih razloga za odgodu nastave.

Koncesionari Zimske službe na čakovečkom području i dalje će pojačano raditi kako bi očistili eventualne nove snježne  nanose, a posebna će se pozornost posvetiti područjima neposredno uz škole.

Ukoliko se vremenske prilike pogoršaju, u konzultaciji s ravnateljima osnovnih škola razmotrit će se postoje li opravdani razlozi za odgodu nastave.

Grad Čakovec osnivač je I., II. i III. osnovne škole Čakovec, Osnovne škole Ivanovec, Osnovne škole Kuršanec, Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec i Umjetničke škole „Miroslav Magdalenić“ Čakovec, priopćili su iz ureda Grada Čakovca.

Koje pak škole na području Međimurja ne rade u srijedu i četvrtak odlukom Županije možete pročitati klikom OVDJE.

 

Ostavi komentar