Zna se tko će graditi 9,2 milijuna kuna vrijedan vrtić u ulici Slatine u M. Središću

vrtić Mursko Središće izgradnja ugovor

Potpisan je ugovor za izgradnju novog vrtića u Murskom Središću.

Iz Grada su o ovome poslali priopćenje za medije koje prenosimo u nastavku.

Grad Mursko Središće je krajem 2017. godine aplicirao projekt Izgradnje dječjeg vrtića u ulici Slatine u visini od 9,2 milijuna kuna. Po završenoj administrativnoj provjeri, sukladno pravilima natječaja, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je, Gradu Mursko Središće u svibnju 2018. godine, dodijelila javnu potporu u iznosu od 9,2 milijuna kuna za izgradnju novog dječjeg vrtića.

Nakon završenog postupka javne nabave za izgradnju novog dječjeg vrtića u Murskom Središću, od pristigle četiri ponude Grad Mursko Središće je, s obzirom da nije bilo nikakvih žalbi, prihvatio najpovoljniju ponudu tvrtke Tekeli projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak i direktor tvrtke Tekeli projekt inženjering d.o.o. potpisali su u ponedjeljak, 12. studenog 2018. godine Ugovor o izvođenju radova na izgradnji nove zgrade dječjeg vrtića u vrijednosti od 9,2 milijuna kuna.

Sljedeći korak je traženje od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdavanje odluke o financiranju projekta preko mjere 07 – Program ruralnog razvoja.

Ostavi komentar