Obuka plivanja za prvašiće počinje 17. studenog u Čakovcu

Športko bazeni
Ilustracija

Udruga za šport djece i mladeži Čakovec i ove školske godine organizira obuku neplivača na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu.

Obuka namijenjena učenicima 1. i 2. razreda osnovnih škola traje deset sati (pet dolazaka po dva sata) i započinje u subotu 17. studenoga.

Obuka će biti održana svake subote od 17. studenoga pa do 15. prosinca u terminu od 9:30 do 11:30 sati. Obuku provode licencirani kineziolozi s višegodišnjim iskustvom i velikim dosadašnjim uspjehom.

Cijena programa iznosi 300 kuna s time da Udruga za šport djece i mladeži nudi i mogućnost nastavka tečaja s ciljem što kvalitetnijeg savladavanja tehnika plivačkih disciplina.

Više informacija možete saznati na facebook stranici Športko UŠDM.

Osim što je znanje plivanja preventiva u slučaju nepredviđene situacije poput utapanja, ujedno je i korak u svijet brojnih mogućnosti jer omogućuje bavljenje različitim sportovima u vodi od sinkroniziranog plivanja, skokova u vodu pa do vaterpola. Plivanje je ujedno i druženje, iskorištavanje slobodnog vremena, jačanja samopouzdanja s pozitivnim utjecajem na psihosocijalni i fizički razvoj djeteta.

Ostavi komentar