17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 19 ožujka, 2023

Terme Sveti Martin i Azil „Prijatelji“ zajedno za „zauvijek-dom“

U vrijeme godišnjih odmora svjedoci smo prevelikog broja nesavjesnih vlasnika pasa koji svoje pseće članove obitelji upravo u ovo doba godine napuštaju zbog odlaska na ljetovanje.

Organiziranje posebnog smještaja za svoje kućne ljubimce nekima predstavlja problem, ali ne i za goste Termi Sveti Martin. Naime, u Terme možete povesti i svog psa! Ne brinite, sve potrebe vašeg ljubimca ovdje će biti ispunjene. Od poslastice do jastučića za spavanje, pripremili su sve kako biste se i vi i vaš ljubimac u potpunosti odmorili i napunili baterije za ostatak godine.

Svi psi, veliki i mali, najviše uživaju u dugim šetnjama, istrčavanjima i beskonačnim igrama, pa svog ljubimca možete povesti uređenom trim stazom od 2 km koja se proteže kroz šumu uz sam hotel, a usput svratite i do ostalih pet friendly lokacija u blizini, kao što su Izletište Vinska kuća Hažić, renovirani Mlin na rijeci Muri ili Mlinarska Hiža. Dan proveden na otvorenom s vašim ljubimcem proći će brže nego ikad!

U slučaju da se tijekom ovog aktivnog odmora vašem psu dogodi neka nezgoda, nema mjesta panici. U blizini postoji niz veterinarskih stanica koje će brižno zbrinuti svaku ozljedu vašeg psećeg prijatelja.

Napomenimo još da se cjelokupni iznos novca koji se uplaćuje za smještaj ljubimaca donira direktno u čakovečki Azil Prijatelji, koji od 2001. godine brine o 400-tinjak pasa. Brojka je velika, ali to je zato što upravo ovaj azil ponosno može reći da je jedan od 6 „no kill“ azila u Hrvatskoj, a iza svake napuštene životinje smještene u Azilu, stoji puno brige i energije da je se udomi u njezin „zauvijek dom“.

Terme Sveti Martin otišle i korak dalje

Kako bi još više podigle svijest o napuštenim psima, Terme Sveti Martin odlučile su se i na jedan malo zahtjevniji korak, te su iz čakovečkog Azila Prijatelji i sami privremeno udomili dva psa! Psići Ira i Miki bit će prvi koji će postati dio ekipe Termi Sveti Martin. Nakon više od 7 godina provedenih u Azilu, Terme su im pružile prijateljsku ruku i osigurale privremeni dom sve do „zauvijek udomljenja“. Terme neće stati sve dok svi privremeno udomljeni psići ne pronađu trajni dom!

Stoga provedite svoj odmor s vašim psom u Termama Sveti Martin i time doprinesite njihovom plemenitom cilju. Neka svaka pseća duša nađe brižnog i posvećenog vlasnika poput vas!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,028FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE