Poseban prilog Međimurskih novina: Mačka međimurskog gospodarstva!

U novom broju Međimurskih novina od petka donosimo novi posebni gospodarski prilog, Mačka međimurskog gospodarstva.

Međimurski gospodarstvenici najčešće su mali i nezaštićeni, ali zbog toga žilavi i snalažljivi te se svakodnevno nose s mnogim problemima, a čija rješenje ne podupiru malo poduzetništvo.

Kako bi se čuli njihovi problemi i kako bi takvi gospodarstvenici zauzeli mjesto pod suncem, napraviti smo prilog po nazivom Mačka međimurskog gospodarstva.

U njemu predstavljamo poduzetnike koji zahvaljujući vlastitom znanju, idejama, snalažljivosti i fokusu na bitno, preživljavaju sve nedaće gospodarstva koje pred njih nameće društveno politički sustav u Hrvatskoj.

Prilog ukazuje na naše poduzetnike i njihove firme, naročito u ovoj aktualnoj situaciji.

Predstavljamo rješenja i načine kako su se mali poduzetnici nosili s izazovima uzrokovanima pandemijom koronavirusa, kako su reagirali na promjene na tržištu te koje su novitete morali uvesti u poslovanje. Također, predstavljamo i koje su nove proizvode uveli te kako su se uspjeli reogranizirati i digitalizirati.

Mačka kao nositelj naziva priloga inspiriran je upravo životom poduzetnika… Mačka ima devet života, u stanju je preživjeti i najgore situacije, pasti s nezamislivih visina i opet se dočekati na noge i krenuti dalje. U stanju je nakon svega ostati uvijek smirena i elegantna. Kao da je visoko iznad problema, a istovremeno zna vrlo dobro što se događa na zemlji.

Čitamo se od petka samo u Međimurskim novinama!

Ostavi komentar