Bernarda Cecelja u krizi nije ugasila ni jedno radno mjesto niti smanjila plaće radnicima

bernarda cecelja
Bernarda Cecelja

Nekada uobičajeni sastanci međimurskih gospodarstvenika zbog korone praktični su onemogućeni zbog čega se do javnosti teže probijaju njihova razmišljanja o stanju u gospodarstvu u ovoj krizi, kao i njihove ocjene stanja i perspektive za iduću godinu.

U krizi se poznaju junaci, tako se i poduzetnici s njom različito nose. Odlučili se predstaviti one koji se ne predaju i znaju izaći na kraj i s nedaćama, a ne samo “dobro plivati” kada je dobra gospodarska situacija u vrijeme konjukture.

Krizi unatoč Bernarda Cecelja vlasnica tvrtke Bernarda nije ugasila niti jedno od 250 radnih mjesta, niti je smanjila plaće svojim radnicima. U  isto vrijeme privodi kraju realizaciju hotela Bernarda s četiri zvjezdice u Varaždinskim Toplicama, kako bi tom kraju, ali i hrvatskom kontinentalnom turizmu donijela novu razinu zdravstvenog, wellness, gastronomskog i poslovnog turizma.

Kako je  poslovati u koroni i kakve su perspektive za iduću godinu pitali smo Bernardu Cecelja, vlasnicu Bernarde koju kriza nije zaobišla. Kako se nosila s krizom u svojoj tvrtki pročitajte u novom broju Međimurskih novina koje su u prodaji od petka, 27. studenog.

 

Ostavi komentar