Osnovna škola Nedelišće od sutra prelazi na online nastavu

Ravnatelj Ivica Paić danas je obavijestio kako od sutra, 17. siječnja, svi učenici Osnovne škole Nedelišće prelaze na rad od kuće odnosno na online nastavu (model C).

– Razlog je nagli porast broja pozitivnih učenika i učitelja te razreda u izolaciji. 26 učenika pozitivnih, devet razreda u samoizolaciji, sedam učitelja pozitivnih i četiri u samoizolaciji. Rad online će se provoditi cijeli idući tjedan, a koncem tjedna će škola u suradnji sa školskom liječnicom i epidemiologom odlučiti kako dalje, stoji u priopćenju.

Svi razredi rade u prijepodnevnoj smjeni prema sljedećem rasporedu:

  1. sat: početak: 8:00
  2. sat: početak: 8:45
  3. sat: početak: 9:40
  4. sat: početak: 10:25
  5. sat: početak: 11:10
  6. sat: početak: 11:55

Također dodaju kako se razredna nastava može održavati i u poslijepodnevnim satima u dogovoru s roditeljima, ako tako više odgovara roditeljima i učenicima.

– Svi roditelji koji imaju problema s radom online i trebaju pomoć neka se jave razredniku ili ravnatelju za pomoć. Molim sve učenike koji imaju mjeru samoizolacije da se pridržavaju propisanih mjera, a roditelje molim da i učenici koji nisu u samoizolaciji smanje kontakte u narednih tjedan dana da se što prije riješimo ove „eksplozije“ širenja COVID-a i vratimo u školu, poručio je na kraju ravnatelj Paić.

Ostavi komentar