17.8 C
Čakovec
Nedjelja, 19 ožujka, 2023

Obitelj Šavora iz Ivanovca svoje dvorište pretvorila je u pravu božićnu bajku!

Božićna bajka Ivana Šavore u Ivanovcu prava je atrakcija za sve prolaznike, ali i članove obitelji koji ne skrivaju oduševljenje.

Ivan Šavora svoje je vrijeme nakon srčanog udara odlučio posvetiti opuštanju i ozdravljenju onako kako najbolje zna i umije, a to je radeći nešto vlastitim rukama na friškom zraku.

Kako kaže njegova supruga Vera, kad je vani i kad postavlja žaruljice i ukrase nije ni gladan ni žedan i ništa ga ne boli.

Upravo je podrška obitelji i njihova neizmjerna pomoć glavna motivacija Ivanu Šavori, a najviše ga veseli što će unuci Noel, Elias i Malea Sophie uživati u lijepim božićnim prizorima.

Iako žive i rade u Švicarskoj, u rodnom Međimurju provode blagdane, a nakon više od 30 godina u dalekoj Švicarskoj, vesele se mirovini koju će provesti u Ivanovcu.

Deda Ivan pravi je mešter za sve, a za postavljanje ukrasa bila su mu potrebna puna 4 dana.

Žaruljice oduševljavaju i unose blagdanski ugođaj u srca svih, i prolaznika i članova obitelji.

Posebna su atrakcija jaslice ispred kuće, a Ivan je preslikao pravi betlehemski ugođaj uz tri kralja, Mariju, Josipa, malog Isuseka, anđele, pastire, kravu i magarca koji zorno prikazuju rođenje Isusa.

Novost je snjegović u crveno bijelim kokicama koji je nastao u čast hrvatskim nogometašima koji su osvojili treće mjesto.

Cijelo dvorište ispunjeno je žaruljicama i raznim figuricama, a deda Ivan uživa u njihovom svjetlucanju jednako kao i postavljanju koje često traje od jutra do mraka i planirano je sve do najsitnijim detalja.

Obitelj Šavora poziva sve prolaznike da dođu i prošeću dvorištem i uživaju u blagdanskom ugođaju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,028FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE