Nevjerojatna fizička transformacija Boške Ban Vlahek: Koji je recept uspjeha?

Saborska zastupnica i bivša direktorica čakovečkog turističkog ureda Boška Ban Vlahek u proteklih godinu dana doživjela je veliku fizičku, ali i psihičku transformaciju. Nije tajna da se već godinama mučila s viškom kilograma kojima je odlučila reći stop. Uz pomoć svog trenera Ante Goleša, ali prvenstveno snagom volje i velikom unutarnjom motivacijom danas je lakša za čak 60-ak kilograma. No, to nije njezin cilj. Želja joj je do proljeća skinuti još 20 kila.

– Dugo godina borila sam se s viškom kilograma. Upravo oni predstavljali su mi veliki problem. Pogađali su me komentari okoline. Koliko god se ja trudila u poslu, upravo debljina je bila ta koja se više gledala nego bilo koji moj trud i uspjeh u poslu. Živimo u doba kad i oni koji su mršavi misle da moraju smršaviti. Ne živimo mi u dobu krize pretilosti, već u dobu krize izgleda, a problem je u nametnutoj nam percepciji onoga što je lijepo, započela je priču saborska zastupnica Boška.

Boškin recept za uspjeh pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja, od petka 11. prosinca na brojnim prodajnim mjestima!

Ostavi komentar