Kotlovina grofa Feštetića i ove se godine kuha u Pribislavcu

Nogometni klub Polet iz Pribislavca i ove godine, 1. rujna , organizira tradicionalno, peto po redu natjecanje u pripremanju “Kotlovine grofa Feštetića” kao dio programa vezanog uz obilježavanja Dana Općine Pribislavec. Natjecanje će se ove godine održati na prostoru iza Društvenog doma u Pribislavcu s početkom u 14 sati.

Sve ekipe koje se žele okušati u pripremi kotlovine moraju svoju prijavu dostaviti od utorka 28. kolovoza do najkasnije četvrtka 30. kolovoza na stadionu PETAR PERŠIĆ poslije 18 sati ili na brojeve mobitela 098 261 075 (Kruno Kamenić), 091 360 7450 (Damir Fodor), odnosno putem elektroničke pošte na adresu [email protected]
Prijava mora sadržavati, ime ekipe i imena članova ekipe kojih može biti najmanje dvoje, a najviše četvero.

Na dan natjecanja svaka ekipa mora ponijeti tanjur i kotao za kotlovinu (klasične veličine 6-8 osoba), plinsku bocu, plamenik, te alat i posuđe za rad i “čarobne” začine koji će baš vašu kotlovinu učiniti pobjedničkom. Organizator će za sve ekipe pribaviti sav potreban materijal za kotlovinu od povrće do mesa koje će biti dostatno za vaš tanjur za kotlovinu. Svaka ekipa imat će tri sata vremena za pripremu svojih kotlovina, a samo pripremanje i kuhanje mora započeti od prvog pa do završnog koraka isključivo na mjestu natjecanja, iza Društvenog doma.

Kuhanje svih kotlovina nadgledat će stručna komisija koja će će kroz natjecanje sve kuhare usmjeravati ka cilju, najbolje pripremljenom jelu. Tri prvoplasirane tri ekipe očekuju vrijedne nagrade kao i svake godine do sad.

Ostavi komentar