KONCERTI za produženi vikend u Međimurju: Zabava uz Učiteljice, Nedu Ukraden i Thompsona!

Produženi vikend u Međimurju donosi i brojne popularne koncerte. Na Dan antifašističke borbe, 22. lipnja očekuje vas koncert Učiteljica u Goričanu i Thompson u Oporovcu. U ponedjeljak, 24. lipnja uoči Dana državnosti u Goričanu će nastupiti Neda Ukraden.

SPORTSKI PARK OPOROVEC, 22. lipanj u 21 sat

Thompson dolazi u Oporovec 

Marko Perković Thompson dolazi na veliki koncert u Oporovec. Početak koncerta najavljen je u 21 sat, u Sportskom parku u Oporovcu.

ŠODERICA GORIČAN, 22. lipanj u 21 sat

Koncert trio Učiteljice

Fantastični trio Učiteljice kojeg čini i jedna Podravka, Silvija iz Hlebina, nastupit će u Goričanu. Prelijepa trojka sjajnih glasovnih mogućnosti izaći će na binu na Šoderici u Goričanu u subotu, 22. lipnja 2019. godine. Koncert započinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

GORIČAN 23. lipnja 2019.

Žiga i Gruntovčani dolaze na Dane općine

Presvetli, Cinober, Dudek i Regica na šaljiv će način predstaviti svakodnevicu Gruntovca pa će tako posjetitelji saznati kako Dudek liječi ljubavne tegobe, čime Presvetli podmićuje liječnicu i što je sve Cinober spreman učiniti da postane glavni u Gruntovcu. Mirko Švenda Žiga izvest će uspješnice iz svog bogatog repertoara, a kombinacija međimurske i podravske popjevke s osebujnim gruntovečkim humorom dat će poseban štih nastupu pa je dobra zabava zagarantirana.

Šoderica Goričan, 24. lipanj 2019. u 21 sat

Veliki koncert Nede Ukraden

Manje od mjesec dana ostalo je do koncertnog spektakla koji se ne propušta. Neda Ukraden i njena brojna glazbeno-producentska ekipa pripremaju se za nastup koji će se u sklopu Dana Općine, održati 24. lipnja 2019. godine na Šoderici Goričan. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. 

Ostavi komentar