Kamo za Noć vještica u Čakovcu?

halloween_34

U četvrtak, 31. listopada poklonici obilježavanja Noći vještica u Čakovcu će se moći dobro zabaviti u nekoliko ugostiteljskih objekata. Klub Podroom pripremio je Halloween Podrumarenje uz vina Dvanajščak-Kozol. Za dobar štimung pobrinut će se TS Žice.

Industrial bar Metalac u svojoj najavi za Haloween feštu koja počinje u 22 sata poziva sve neka dolete na svojim metlama (parking je osiguran). Za zombije je pripremljen je blood coctail el, a osigurane su i nagrade u tri kategorije. Prva Najbolja maska ( 300 kn bon + Leteća Metla NIMBUSČINA top HDI 300KS ), druga Miss Halloween ( 200 kn bon +Leteća Metla NIMBUS TDI 189 KS) i treća Kraljica vriska ( 100 kn + Leteća Metla NIMBUSIĆ JTD 98 KS). Pripremljen je i poseban horor Cocktail Krv mrtve vještice. Duhove, vještice, mrtvace očekuje fire show. Za horor play listu zadužen je Dj pokvarena tikva Luksy. Upad je slobodan.

Caffe bar Paladin poziva na Halloween party koji počinje u 21 sat. U Noći vještica u Paladinu će svirati Acoustic band.

Od kad je Fox Bar-a na sisvetsku noć ovaj ugostiteljski objekt organizira Hallooweenski Trash party (daljni opis eventa nije potreban). Pozvani su svi da dođu i rade kaos od jutra.

halloween_25

Noć vještica i u zgradi Scheier

Tko su Mora, vještice, šumske dekle i kako se vraćaju mrtvi? Koja su tradicionalna vjerovanja na našim prostorima i gdje se spajaju mitologije Podravine i Međimurja? Kakve veze s time imaju fotografska iluzija i intrigantne scenografije ciklusa fotografija Ive Lulić?

Odgovore na ova i druga pitanja saznajte prigodno, uoči Noći vještica, u četvrtak, 31. listopada u 17 sati u zgradi Scheier na javnom razgovoru s umjetnicom Ivom Lulić i kustosicom Muzeja Međimurja Čakovec, Janjom Kovač organiziranom u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier i povodom zatvaranja aktualne izložbe Čudesni svijet nadnaravnih bića iz tradicijskih vjerovanja Podravine. Razgovarat će se o umjetničkom radu Ive Lulić, stvaranju fotografskog projekta te o tematici podravske mitologije nadovezanoj na međimurske mitove, priče i vjerovanja. Zato, nemojte propustiti Noć vještica u Scheierici, jer dan prije Svih svetih obilježit će se zanimljivim pričama iz naših tradicionalnih vjerovanja. Pozvani su svi zainteresirani, maskirani i nemaskirani.

Volite li se ufurati u Noć vještica, maskirajte se i krenite srčano u Halloweenski provod.

foto: mg

 

Ostavi komentar