JEDINSTVENA vatrogasna ljubav koja traje već deset godina!

Zaruke Mihaela i Antonije
Zaruke Mihaela i Antonije

Na proglašenju rezultata 5. Kupa Vratišinec za pomladak i mladež na nogometnom igralištu bilo sve samo ne obično i dosadno.

Nakon himne i pozdravne riječi gosti nastao je muk i krenula je nervoza, zapovjednika i predsjednika Općinskog vijeća Vratišinec Mihaela Grbavca koji je svoju dugogodišnju ljubav Antoniju Perčić želio zaprositi na njima poseban i značajan način.

-Trudio sam se da sve prođe u tajnosti, tako da Antonija nije znala do samog kraja što se događa. Na razglas je počela svirati pjesma ”Kad nekoga voliš” od Jacquesa Houdeka, a ekipa pomladka DVD Vratišinec nosila je balone s porukom ”Will you marry me” prema Antoniji koja je bila pomalo u šoku. Nakon posljedneg balona došao sam ja s prstenom. Kleknuo sam pred njom u rekao (više ni ne znam točne riječi) “Ja sam se odlučio na ovaj trenutak pred svim ovim ljudima jer znam koliko smo s vatrogascima povezani, a tu smo se i mi upoznali. Pratili su nas do sada i pratit će nas ostatak života. A ono što te sad želim pitati: Želiš li provesti taj ostatak života sa mnom?”, ispričao nam je uzbudljivo budući mladoženja Mihael Grbavec. 

Vatrogasna časnica i blagajnica DVD-a Vratišinec Antonija naravno je pristala na prosidbu, te dala pozitivan odgovor nakon kojeg su krenuli emotivni zagrljaji i čestitke sa svih strana. Svadba se planira sljedeće godine, datum još nisu zakazali, a njihov ljubavni put krenuo je prije više od 10 godina na vatrogasnom natjecanju.

– Prvi su to bili zalutali zaljubljeni pogledi, prvi poljupci, a kasnije uvijek s nekom simpatijom, dok se prava ljubav rodila pred par godina, rekao je za kraj Mihael.

Ostavi komentar