23.2 C
Čakovec
Ponedjeljak, 22 svibnja, 2023

Izletište Goričanec: Idealno mjesto za proslavu važnih trenutaka

Proslava važnih događaja za cijelu obitelj poput krstitki, pričesti, krizme ili pak rođendana, važnih obljetnica, team buildinga te manjih vjenčanja moguća je tik uz rijeku Muru u predivnom prirodnom okruženju!

Obitelj Goričanec već godinama stvara i nadograđuje svoje Izletište i dijeli njegove ljepote sa svim zainteresiranim posjetiteljima iz Hrvatske i inozemstva. Poslovni tim predvođen je direktoricom Meri Goričanec koja svakodnevno brine o gostima i svemu što je potrebno.

Tradicionalna hrana i degustacije vina

Kako sama kaže, čas hrani životinje koje možete pogledati u sklopu Izletišta, čas pomaže u kuhinji, onda malo porazgovara s posjetiteljima ili pak se priprema za sad već tradicionalni subotnji događaj – degustaciju vina vlastite proizvodnje namijenjenih gostima koje iz Terma Sveti Martin doveze izletnički vlakić.

– Jako lijepo surađujemo u ovim našim krajevima i brinemo jedni o drugima, kaže nam Meri i objašnjava kako jedino na taj način možemo prosperirati kao zajednica. – Postali smo i dio projekta “Okusi hrvatske tradicije” u okviru kojeg smo obećali nuditi tradicionalnu i domaću hranu našim gostima, što rado i činimo. U našem jelovniku uvijek se nalazi naša međimurska gibanica, kao i poznati specijaliteti poput mesa ‘z tiblice, sira z vrhnjem i slično, kaže nam Meri.

Što sve možete očekivati prilikom boravka u Izletištu

Izletište inače radi redovito svakog vikenda (petak, subota, nedjelja) te priprema posebne subotnje i nedjeljne menije. Ako se zateknete kod njih vikendom, moći ćete birati između dva ili tri jelovnika te dječjeg jelovnika. Uz prethodnu najavu, za grupe Izletište otvara svoja vrata i priprema hranu po dogovoru i tijekom tjedna. Ni ribe ne nedostaje, tako da svatko može pronaći nešto po svom guštu.

Kapacitet sale je 70 osoba, dok se u vanjskom dijelu može smjestiti 50 posjetitelja. Vanjski je prostor ispunjen i prigodnim sadržajima za djecu, mogu se pogledati i razne životinje koje žive u sklopu Izletišta te prošetati ili biciklirati uz Muru.

Isplanirajte svoj važan događaj i provedite taj dan s obitelji u predivnoj prirodi te probajte domaću i ukusnu hranu u Izletištu Goričanec, na adresi Dunajska 26, Sveti Martin na Muri. Za sva pitanja možete ih kontaktirati na telefon 040 868 800, putem e-maila [email protected] ili dođite osobno u redovno radno vrijeme. Možda vas već na ulazu pozdravi kujica Azra ili vam se “prišmajhla” mačak Črni!

Direktorica Meri Goričanec i mačak Črni koji je redoviti stanar Izletišta

(foto: Zlatko Vrzan)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,502FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE