Intervju tjedna: Jasmina Arnautović iz Čakovca stoji iza uspješnog brenda Jet Lag

Jasmina Arnautović
Jasmina Arnautović

Jasmina Arnautović 37-godišnja Čakovčanka stoji iza popularnog dizajnerskog brenda Jet Lag. Nakon što je završila smjer Modni dizajn na Tekstilno Tehnološkom Fakultetu u Zagrebu tamo je odlučila ostati živjeti i raditi. Već od studentskih dana pronašla je svoj put te gradi uspješnu karijeru u modnom svijetu. U vrijeme pandemije odlučila je pokazati zube i okrenuti se nečem novom. Na kratko je sa strane stavila kapute i odijela i krenula s proizvodnjom zaštitnih maski. 

Jasmina i dalje šije druge stvari no kako je interes za maskama veći no ikad, ova je dizajnerica napravila nešto drugačije i preko noći postala hit među svima koji ne žele da im maska bude ružni, već naprotiv zgodan detalj na licu. S dizajnericom Jasminom popili smo ugodnu šalicu kave i saznali sve o novom proizvodu, brendu te što ima novo u svijetu mode. 

Cijeli intervju s uspješnom modnom dizajnericom možete pročitati u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja na prodajnim mjestima od petka, 15. svibnja!

Ostavi komentar