FOTO: Zašto ovaj vikend provesti u središtu Čakovca?

Jesen u gradu Zrinskih

Trodnevna manifestacija “Jesen u gradu Zrinskih” započela je “sramežljivo” u današnjim ranim prijepodnevnim satima. Brojni domaći izlagači te gosti iz Slovenije i Mađarske rasprostrli su svoje proizvode na promotivnim štandovima, a starinski jesenski sajam donio je u središte Čakovca eko proizvode, voće i povrće, rakije, med, vino, cvijeće, nakit, suvenire…a kod Doma Sindikata u domaćinstvu vinarije Sibon možete izraditi personalizirani pjenušac s etiketom vašeg imena.

Zahuktavanje i veći “muving” u gradu se očekuje danas u poslijepodnevnim i večernjim satima kada kreće Beerfest Sjever – Beer&BurgerFest u velikom šatoru instaliranom na Trgu Republike. Za odlično rockersko raspoloženje uz pivo i burgere pobrinut će se domaći rock bend Clone Age.

U subotu izložba gljiva, Dan ružičaste vrpce i Gustafi

Subotnju špici iskoristite za šetnju središtem grada. Posjetite izložbu gljiva u Atriju SoHo bara. Otvorenje izložbe je u 10 sati, a s članovima “Gljivarskog društva Smrčak Čakovec” moći ćete se družiti sve do 18 sati, a također i dan kasnije u nedjelju, 7. listopada u istom vremenu.

Članice kluba “Nova nada” u subotu će obilježiti Dan ružičaste vrpce i pozivaju sve ljude dobre volje neka daju potporu ženama oboljelim od raka dojke. Promotivni štand bit će kod Zgrade Doma sindikata.

Beer&BurgerFest u subotu donosi natjecanje u ljutim papričicama koje kreće u 17 sati, a navečer su svi pozvani na besplatni koncert Gustafa.

I nedjelja poziva na šetnju

I Dan neovisnosti, 8. listopada, možete iskoristiti za šetnju središtem Čakovca, razgledavanje ponude na sajmu “Jesen u gradu Zrinskih” te izložbe gljiva u atriju SoHo bara.

FOTOGALERIJU atmosfere prvog dana manifestacije Jesen u gradu Zrinskih zabilježenu okom našeg fotoreportera Zlatka Vrzana pogledajte OVDJE.

A zašto i kako ponijeti kući pjenušac Sibon s vlastitom etiketom pogledajte OVDJE.

Ostavi komentar