Pjenušac s vašim potpisom i imenom jedna je od atrakcija danas započete čakovečke manifestacije “Jesen u gradu Zrinskih”. U vašu vinoteku možete dodati i ovu pjenušavu posebnost. Trebate učiniti samo nekoliko koraka:
1. Kod zgrade Doma Sindikata uočite promotivni prostor vinarije Sibon
2. Stručnjaci ove vinarije, Gordan Horvat i Alen Švenda, poželjet će vam dobrodošlicu
3. Sljedeći njihove upute najprije ćete otvoriti bocu smrznutog pjenušca
4. Potom slijedi izbacivanje taloga i dodavanje ekstradicijskog likera koji je rađen prema recepturi vinarije Sibon
5. Na bocu ćete potom staviti pluteni čep, zavezati metalnu mrežicu i dodati kapicu
6. Na kraju se na bocu vašeg pjenušca lijepi etiketa s vašim imenom
7. Kući ćete ponijeti vlastito pjenušavo vino Sibon, a za ovaj doživljaj treba izdvojiti 100 kuna
8. Boca pjenušca treba odležati najmanje mjesec dana prije konzumiranja
9. Živjeli!
foto: Zlatko Vrzan