FOTO: Novom rukovodstvu DVD-a Vularija prosjek godina je 30

DVD Vularija

DVD Vularija održala je svoju izbornu skupštinu.

Skupštini je prisustvovalo 18 DVD-a, a među gostima su bili i načelnik općine Orehovica – Franjo Bukal, počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice – mg. Teodor Fricki, zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice – Stjepan Ptiček te mnogi drugi.

Skupština je jednoglasno donijela odluku da će društvom u slijedećem mandatu upravljati Upravni odbor od 13 člana, zapovjedništvo od 11 članova, te Nadzorni odbor s tri člana.

Također jednoglasno je donijeta odluka da će predsjednik biti Kristijan Železnjak, zamjenici predsjednika Ivan Krčmar i Goran Orsag, zapovjednik Tomislav Čurila, zamjenik zapovjednika Marinko Orsag, tajnik Sven Pintarić, a nadzorni odbor činit će: Zlatko Orsag, Antun Horvat, Dragutin Goričanec.

Novom rukovodstvu je prosjek godina 30.

Društvo je odlukom skupštine primilo dva nova počasna člana: mr. Teodora
Frickog i dr. Franju Gregurića, ugogodišnje bivše predsjednike Hrvatske vatrogasne zajednice.  Mr. Teodor Fricki u svom se govoru zahvalio na počasnom članstvu te naglasio da mu je izuzetno drago i velika čast biti članom društva kojem je bio potpora u rastu i razvoju kroz protekle godine, te zaželio daljnji rad i napredak novom vodstvu društva.

Načelnik Bukal u svom se je govoru zahvalio Zlatku Orsagu na dosadašnjem obnašanju dužnosti, te novom vodstvu društva dao punu potporu najavivši da će općina u njihovom mandatu opremiti društvo s novim vozilom.

– Tijekom 2016. godine imali smo tri intervencije od kojih su dvije intervencije bili požari na otvorenom odnosno požari trave i niskog raslinja, dok je jedna intervencija bila složena odnosno radilo se o požaru kuće sa nažalost jednom preminulom osobom – kazao je zapovjednik Tomislav Čurila.

DVD Vularija

Ostavi komentar