Forestland osvojio nagradu najboljeg festivala domaćeg promotora za 2019. godinu!

krešo biškup forestland ambasador
Krešo Biškup, Foto: Ambasador

Jučer je u kultnom zagrebačkom klubu Aquarius svečano održana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za najbolja ostvarenja u 2019. godini. Dodjeli nagrade u Zagrebu prisustvovali su brojni umjetnici i stručnjaci koji djeluju u elektroničkoj glazbenoj industriji Hrvatske i regije.

Nagrade su dodijeljene u ukupno 35 kategorija od kojih je struka nagrade podijelila u 11 kategorija dok je publika glasala u čak 24 kategorije. Struku su ove godine činili istaknuti DJ-i, producenti, promotori, organizatori festivala, voditelji klubova, radijski voditelji, PR-ovi, novinari i nezavisni istraživači.

Publika je odlučivala u najatraktivnijoj kategoriji Festivala u kojima su nagrade odnijeli Sonus festival (Open air festival godine). Najbolji festival domaćeg promotora je Forestland u Brezju, a Defected Croatia iz Tisnog slovi za Boutique festival godine dok je sarajevski Garden of Dreams odabran kao regionalni festival godine.

– Nakon što smo u 2020. dva puta otkazali svoj event, čini nam se nadrealno da smo dobili nagradu za najbolji festival 2019. godine. Apsolutno nam je drago da se održala barem ova dodjela nagrada, koja puno znači kako za hrvatsku, tako i za regionalnu scenu. Obujam ovogodišnje dodjele je bio nešto manji no inače, no opet se okupila većina aktera sa scene. Svi se skupa nadamo da će 2021. biti boja nego ijedna godina do sada, rekao je Krešo Biškup, organizator Forestlanda.

S obzirom na epidemiološku situaciju i smanjeni kapacitet kluba program svečane dodjele svi zainteresirani su mogli pratiti i u Livestreamu na FB kanalima Ambasadora i medijskog partnera portala Klubskascena.hr, a realiziran je sa 6 kamera u suradnji sa Vang Stream ekipom.

Svečanu dodjelu nagrada u četiri čina pratio je i bogat glazbeni program koji je obilježen live dub mixom zagrebačkog dub reggae tandema Anja G & Dr.obija, live actom Elevena iza kojeg se krije talentirani glazbenik Ivan Levačić, a čuli smo i zagrebačkog psytrance producenta Klaada u live izdanju.

Nakon završetka službenog dijela programa, u 22 sata se nastavio after party otvoren za sve posjetitelje na kojem su nastupili ekipa nagrađene najbolje nove klupske večeri MYUZ i mladi DJ godine po izboru struke – Marcel.

Više informacija o Ambasador nagradi i vlasnike ostalih nagrada pogledajte na:

http://www.ambasador.hr/

https://www.facebook.com/ambasador.hr/

https://www.instagram.com/ambasador.hr

ambasador aquarius 2020 Aklea Neon ambasador ambasador eleven ambasador dj lock 2

Foto: Ambasador

Ostavi komentar