FLIK ŠENKOVEC plesačice ostvarile odlične i zlatne rezultate u Opatiji!

Plesačice Flik Šenkovec provele su dva dana u Opatiji na kvalifikacijskom natjecanju za svjetsko plesno finale Dance Star World Qualifiers Croatia 2019. 13 plesačica uz dvije trenerice Tatjane Stojiljković i Tijanu Tkalčec stiglo je uz pratnju roditelja i vjernih navijača u publici.

Svih šest koreografija s kojima su se predstavili u acro dance disciplini postigle su odlične rezultate te su plasirani za World Finals 2019. godine. Acro formacija Toruk u kategoriji djeca zauzela je prvo mjesto i dobila je odlične komentare žirija vezane bas za acro trikove,  akrobatske elemente i piramide.

Solistica osmogodišnja Marta Novak sa svojim novim acro solom Flamenco u mini kategoriji osvojila je drugo mjesto. Ove plesne sezone po prvi puta nastupile su tri nove solistice i duet. Sedmogodišnja Anela Golubović u mini kategoriji osvojila je treće mjesto u acro solo Kalinka, kao i Saša Matić u kategoriji djeca s koreografijom Light it up.

Juniorska acro solistica Eva Varga zauzela je 2. mjesto s A little party koreografijom. Duet Leona Kajmović i Kiara Vugrinec u kategoriji djeca bile su zlatne.

Pune dojmova i motivirane za daljnji rad i pripreme za što bolji plasman na World Dance Finals, koji će se održati krajem svibnja, vratile su se u Međimurje.

 

Ostavi komentar