BENFICA-DINAMO: Prijenos utakmice gledajte na slovenskoj državnoj televiziji SLO2

Dobro je poznato da je najveći broj nogometnih utakmica nestao s televizijskih programa javne televizije HRT-a. Od svih mogućih zanimljivih utakmica od HNL-a, utakmica “Liga petice”, utakmica hrvatske reprezentacije, te najgledanijih Lige prvaka i UEFA Europske lige u kojoj igra zagrebački Dinamo, na HTV-u možete gledati tek jednu utakmicu Champions League i to srijedom do 21:00.

HTV tako nije uspio dogovoriti ni prijenos utakmica hrvatskog prvaka zagrebačkog Dinama u UEFA Europskoj ligi. I dok naša hrvatska nacionalna tv kuća ne može osigurati svojim pretplatnicima barem tv prijenos hrvatskog nogometnog prvaka, naši susjedi iz Slovenske televizije imaju televizijska prava za ovo natjecanje i odlučili su svojim, ali i našim gledateljima nesebično omogućiti da gledaju Dinamo u ovom zanimljivom europskom natjecanju.

Tako SLO 2 i ovog četvrtka ima na programu utakmicu UEFA Europske lige Dinama od 21:00 i to na gostovanju kod Benfice u Lisabonu. Utakmicu možete bez da uzimate skupu pretplatu pratiti na ovom programu na više načina u Međimurju.

Osim onih koji gledaju tv preko antene, također se SLO 2 može pratiti i putem KDS-a. Stoga svi ljubitelji nogometa i navijači zagrebačkih modrih od 20:50 neka prebace na taj slovenski kanal i ne moraju ići sklapati skupu dodatnu pretplatu kod jednog hrvatskog telekom operatera koji u svom programu nudi ovu za nas danas najzanimljiviju utakmicu ovog europskog nogometnog natjecanja.

foto: UEFA Europa League

Ostavi komentar