1.1 C
Čakovec
Srijeda, 6 prosinca, 2023

Bajkovita šuma u Lopatincu: Mjesto gdje ćete ući u svijet mitskih bića

Svega 6 kilometara od Čakovca, u Lopatincu, nalazi se Bajkovita šuma obitelji Martinjaš. Pod okriljem visokih krošanja hrastova i bukvi, stvoren je novi kompleks koji se sastoji od tematskog parka s mitskim bićima, puno prostora za aktivnosti na otvorenom, nogometnog i badminton terena, piknik zona za druženja te velikog VIP šatora za razne proslave i čarobna vjenčanja, kapaciteta 200-tinjak osoba.

Tematski park prostire se na gotovo 15.000 četvornih metara prekrasne šume i proplanaka, a možete ga obići sami ili uz kostimirane vodiče, koji će vas upoznati s tajnovitim stanovnicima Bajkovite šume, likovima iz staroslavenskih legendi, pomoću suvremene, interaktivne tehnologije.

Prošetajte šumom, zagrlite svoje omiljeno stablo i osjetite povezanost s prirodom, napunite se pozitivnom energijom i radošću.

Pridružite se edukativnim radionicama gdje ćete, kroz zanimljive priče i aktivnosti, saznati puno zanimljivosti vezanih uz stare običaje i prirodu koja nas okružuje.

Izaberite specifičan team building, poput zabavnih cooking class radionica, šumskih igara ili potraga za blagom Zrinskih…

Čarobna vjenčanja

Dan koji obilježava vaš zajednički život učinite nezaboravnim u jedinstvenoj priči Bajkovite šume.

Za vrhunski gastronomski doživljaj pobrinut će se catering Međimurski dvori.

Međimurski obed nedjeljom

Svake nedjelje od 12 do 15 sati, u Bajkovitoj šumi, catering Međimurski dvori pripremit će vam bogati švedski stol, Međimurski obed, satkan od izvrsnih tradicionalnih jela i finota. Obavezna je najava putem telefona.

 


Kontakti:

Bajkovita šuma

Vladimira Nazora 29a, Lopatinec

T: +385 40 856 333

W: www.bajkovita-suma.eu

E: [email protected]

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE