FOTO: REKORDNA zapljena marihuane i amfetamina u Varaždinu – Palo gotovo 500 kg droge!

Policijski službenici Grupe za kriminalitet droga Policijske uprave varaždinske u suradnji s Ravnateljstvom policije i Policijskom upravom međimurskom su u srijedu 6. ožujka dovršili opsežno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom Hrvatske i 33-godišnjim državljaninom Crne Gore zbog sumnje u krijumčarenje većih količina raznih vrsta droga. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja pretražena su dva skladišna prostora i jedno teretno vozilo s priključenim vozilom, kojom prilikom je pronađeno 76 paketa s drogom marihuanom ukupne težine 488.168 kilograma, dva paketa s kemijskim drogama amfetamin ukupne količine od 2,426 kilograma, 4 digitalne vagice, 5 mobilnih uređaja, te iznos od 50 tisuća kuna. 

Hrvatski i crnogorski državljanin predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Droga je bila namijenjena za europske zemlje, a radi se o zločinačkom udruženju. Očekuje se još uhićenih.  FOTO: Sanja Heric

Ostavi komentar