Čakovečke hoverboardašice Tena i Dora uživaju u “bordanju letećom daskom”

Tena i Dora
- Super nam je na hoverboardu, poručile su simpatične Tena i Dora

Ovonedjeljno sunčano popodne izmamilo je mnoge Međimurce osim na fašničke veselice diljem Međimurja i na rekreciju u prirodi ili na javnim gradskim prostorima.

Jedno od “najcool” rekreativno-transportnih sredstava viđeno u posljednje vrijeme na našim prostorima zasigurno  jest hoverboard. To čudo suvremene tehnologije mogli bi nazvati i električni skateboard. Ova naprava osvaja sve više i međimurska srca.

Danas smo u Čakovcu zapazili  djevojčice, hoverboardašice Tenu i Doru kako uživaju u rekreaciji upravo s hoverboardom.

– Iako balansiranje na ovoj napravi na prvi pogled izgleda jednostavno, ipak u održavanje ravnoteže treba uložiti prilično fizičke vještine i napora.’ kazala je majka djevojčica te nastavila: – Prije nego što smo im kupili hoverboard mislila sam da je bolje da cure voze bicikl ili da se bave nekom drugom rekreacijom i sportom, a ne da se vozikaju nekakvom napravom po gradu. Međutim, tek kad sam i sama probala kako to radi, vidjela sam da to i nije toliko jednostavno.’

Lijepih dana uskoro će biti sve više. Iskoristimo ih svi za slobodne aktivnosti na svježem zraku i prirodi bez ozbzira koje vrste bili. Bitno je da nam bude zabavno i korisno za zdravlje.

foto: rr

 

Ostavi komentar