Boris Leiner legendarni bubnjar Azre: Uskoro ćete me gledati kako šećem Čakovcem

Boris Leiner
Boris Leiner

U trenutku kad je u Metalac Industrial bar ušetao Boris Leiner, legendarni bubnjar Azre iz Čakovca s njim je stigao i onaj dobar, stari rockerski duh. Poznati glazbenik i kipar osim što je poznat kao bubnjar Azre, poznat je po angažmanima u drugim glazbenim projektima od Naturalne mistike, Vještina, Šo!Mazgoona i Aerodroma. U Metalac Industrial baru stigao je u sklopu 5. Zrinskog ART Festivala kako bi predstavio svoju autobiografiju pod nazivom Sve bio je ritam. Njegovu popularnost svjedočili smo uoči razgovara kad je fanovima potpisao ploču. 

Legendarni bubnjar u svojoj je impresivnoj autobiografiji ispričao dosad nepoznate i intrigantne isječke svojeg života, kao i poznatih glazbenika s kojima je surađivao od Johnnya Štulića, Darka Rundeka, Josipe Lisac i mnogih drugih. 

O nastanku knjige, ali i kako je uspio sve svoje dogodovštine staviti na papir ispričao nam je u zanimljivom razgovoru. Otkrio nam je i da razmišlja o tome da se preseli u Čakovec, jer je kako se našalio upravo to grad po mjeri jednog penzionera.

Zanimljiv razgovor s legendarnim bubnjarom pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima diljem Međimurja od petka, 11. rujna!

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar