Prijavite se za vikend dramske edukacije ETIDA

Radionice će se održati u prostoru Knjižnice "Nikola Zrinski" Čakovec

Udruga za poticanje kreativnosti i stvaralaštva Kaleido poziva na vikend dramske edukacije ETIDA. Sastoji se od dvije višesatne radionice. Riječ je o radionicama namijenjenih dramsko pedagoškoj edukaciji učitelja, nastavnika, knjižničara, voditelja dramskih skupina i aktivnosti za djecu i mlade.

Prva će se održati u petak 15. studenoga na temu „Osnove dramatizacije kratkog proznog teksta”. Radionica će se održati u knjižnici „Nikola Zrinski” Čakovec od 16 do 20 sati, a vodit će je Tanja Novak. Dan kasnije u istom prostoru od 9 do 13 sati Iva Nemec održat će radionicu na temu „Dramska igra kao poligon s stvaralačkom govorenju”.

Radionice su namijenjene odgojno – obrazovnim djelatnicima te svim voditeljima aIvaktivnosti za djecu i mlade. Prijave na radionice već su počele, a zaprimaju se najkasnije do 13.11.2019., odnosno do popunjavanja radionica.

Sudjelovanje na radionicama ostvaruje se slanjem podataka – ispunjavanjem prijavnog obrasca te uplatom kotizacije na račun udruge Kaleido; što pojedincu omogućava sudjelovanje na odabranoj radionici/radionicama. Opis radionica prilažem u nastavku. Svaki sudionik dobit će potvrdu o sudjelovanju. Detaljnije upute o radionicama slijede po prijavi!

Prijave na radionice već su počele, a zaprimaju se najkasnije do 13.11.2019., odnosno do popunjavanja radionica. Požurite i osigurajte svoje mjesto na radionicama.

Više o radionicama na FB stranici uduge Kaleido.

https://www.facebook.com/Kaleido-875940962511408/

 

Ostavi komentar