Martina Strahija iz Novog Sela Rok trenutke pretače u vječnu uspomenu!

Martina Strahija, foto: Lucija Trupković
Martina Strahija, foto: Lucija Trupković

Martina Strahija (40) iz Novog Sela Rok fotografkinja je koja se ovim kreativnim poslom bavi već dugi niz godina. Poznata je po svom fotografskom brendu Studio MaЯRtinez koji iza sebe ima nebrojeno puno fotografija mladenaca, krštenja, novopečenih roditelja te prekrasnih obiteljskih trenutaka. Kako sama kaže, ne dozvoljava da na vjenčanjima bude samo broj i osoba koja mora snimiti pokoju fotografiju, nego želi da se mladenci osjećaju dobro i sigurno te da znaju da je spremna ispričati priču kroz objektiv. 

– Volim dugo spavati, popiti šalicu dobre kave, ne mogu jutro zamisliti bez nje. Volim čokoladu, čašu dobrog vina, ne mogu zamisliti zimu bez snijega i ljeto bez sunca i mora. Volim istraživati i putovati, dobro društvo, dobro svjetlo. Ja sam Martina i stojim iza imena MaЯRtinez, tako se predstavila fotografkinja Martina koja je uvijek puna života i energije.

Veliki intervju s Martinom Strahijom pročitajte u aktualnom broju Međimurskih novina koje možete nabaviti diljem Međimurja od petka, 20. studenog!

Ostavi komentar