FOTO I VIDEO: Gorkić Taradi u Čakovcu predstavio svoju treću knjigu “Konobar s potpisom”

Autor knjige Gorkić Taradi između ostalog je i osnivač udruge Mlada pera

Ležerno, a opet s dozom profesionalne vještine ovog je petka u dvorani Scheier u Čakovcu predstavljena knjiga “Konobar s potpisom”. Autor  Gorkić Taradi s punim pravom u naslov stavlja riječ “konobar” jer po profesiji i jest upravo to – ugostiteljski djelatnik – konobar. Međutim druženje s pisanom riječju mu nije nimalo strano što je pokazao već i u svoje prethodne dvije knjige “Konobari, kurve i političari” i “Kako je Sabor ostao bez konobara”.

knjiga Konobar s potpisom_Gorkić Taradi (25)_resize
WalTREX, Prga, Gorkić Taradi i Ivana Kiščinal

U oblikovanju njegove treće knjige koju je objavio u vlastitoj nakladi pomogla je mlada Ivana Kiščinal iz Orehovice. Autorica je svih 75 ilustracija i karikatura objavljenih u knjizi. Posjetitelji ove književno-zabavne večeri upoznali su njezin rad i kroz mini-izložbu crteža i ilustracija. Dinamičnost programu dao je rap Luke Prgića Prge i beatboxingo Waltera Reketi zvanog WalTREX.

Gorkićeva knjiga obiluje “mudrim” mislima i dosjetkama iz domene ugostiteljstva, kulture, muško-ženskih odnosa, političkih aktualnosti…, pa je dio toga u intepretaciji autora imala priliku čuti okupljena čakovečka publika. U drugom dijelu knjige objavljene su blogerske objave vezane uz svijet ugostiteljstva ukomponirane u dvosmislene i duhovite priče. Dio ugođaja s predstavljanja pogledajte kroz fotografske i video zapise u nastavku.

foto i video: rr

Ivana Kiščinal
Autorica ilustracija Ivana Kiščinal

Ostavi komentar