Promocija knjige Svakodnevne priče, ubojstvo i seks autora Gorana Radikovića i Gorkića Taradija

U  sklopu projekta I veliki i mali svoje slovo su dali izdana je knjiga Svakodnevne priče, ubojstvo i seks autora Gorana Radikovića i Gorkića Taradija.

Udrugu Mlada pera uvijek se povezuje s dječjim literarnim radovima no ona u svom programu i prema Statutu ima i poticanje na blogiranje osoba svih uzrasta te aktivno sudjelovanje u komentiranju društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja pa je zato projekt I veliki i mali svoje slovo su dali posvećen i odraslima i djeci.

U dijelu koji je posvećen odraslima izdana je knjiga s pričama jednog konobara i jednog automehaničara uz cilj davanja poticaja doslovce svima vođeni poslovicom da odijelo ne čini čovjeka i posao ne određuje vlastite mogućnosti.

Priče su Goran Radiković i Gorkić Taradi slali na razne natječaje

Slučajno su otkrili da šalju priče na iste natječaje pa su onda jedan drugome i javljali za svaki novi natječaj. Neke priče su ušle i u uži izbor, neke su objavljene u online izdanjima organizatora tih natječaja, Goran Radiković je dobio i Posebno priznanje na Kriminalističkom natječaju „Kristalna pepeljara“ 2021. godine pričom NEMESIS koja se također nalazi u ovoj knjizi, a priča Gorkića Taradija Najluđa priča o ničemu objavljena je u časopisu za književnost i kulturu The Split Mind.

Ova knjiga je zapravo zbir tih priča s raznih natječaja: kriminalističkih, znanstveno-fantastičnih, emotivnih, ljubavnih, tužnih, ali i šaljivih, ironičnih, satiričnih! Ima i jedna doista erotična priča, ali puno je važnija poruka koja je poslana tom pričom, jedan obrat u priči koji zaista nitko nije očekivao.

Pozivamo vas da nam učinite čast i nazočite promociji koja će biti 07. studenog 2022. godine u 18 sati u dvorani Zrinski zgrade Scheier u Čakovcu.

Osvrt na knjigu dat će Lidija Novak Levatić, profesorica hrvatskog jezika i slavistike, a magijom će nas začarati Luka Vidović!

Tekst: Gorkić Taradi, predsjednik udruge Mlada pera

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE