Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 13. do 15. ožujka

Biometeorološka prognoza
Ilustracija

Srijeda, 13.3.2019. Razmjerno povoljne biometeorološke prilike će se najdulje zadržati na krajnjem istoku i jugu Hrvatske. U ostatku zemlje će prevladavati nepovoljne biometeorološke prilike, koje će najveće tegobe uzrokovati reumatičarima, plućnim i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata je moguća pojava glavobolje i nervoze, te lošije raspoloženje i slabija koncentracija.

Četvrtak, 14.3.2019. Biometeorološke prilike će biti uglavnom nepovoljne. Meteoropatima se mogu pojačati glavobolje. Kronični bolesnici bi mogli biti pojačano osjetljivi na bolove, pogotovo na mjestima ranijih ozljeda i prijeloma, pa se osobito njima preporuča izbjegavanje većih napora. Ipak, zbog više vedrine nego prethodnog dana u većem dijelu Hrvatske, većina ljudi će biti boljeg raspoloženja.

Petak, 15.3.2019. U cijeloj će se Hrvatskoj tijekom dana biometeorološke prilike poboljšavati i olakšavati kroničnim bolesnicima podnošenje njihovih bolesti. Poboljšanje općeg stanja, uz bolje raspoloženje, osjećat će i meteoropati.

Ostavi komentar