FOTO: Suzana Kolarić otvorila u Čakovcu aromaterapija studio Amigdala u kojem se može osnažiti um, duh i tijelo

Aromaterapeutkinja Suzana Kolarić iz Čakovca upustila se nov poduzetnički projekt i otvorila aromaterapija studio na adresi Franje Punčeca 2 u sklopu poslovnog centra Aurora. Salon je nazvala Amigdala:

– Godine 1989. otkriveno je da Amigdala igra važnu ulogu u čuvanju i ispuštanju emocionalne traume. Jedini način da stimulirate ovu žlijezdu je osjećaj ili miris. Stoga, eterična ulja mogu biti snažan ključ za otključavanje i ponovno otkrivanje emocionalne traume. I na taj način kada se riješimo traume i negativnih emocija slijedi ozdravljenje, smirenje i smanjenje napetosti, stresa. Amigdala je mjesto gdje svatko može uz potporu eteričnih ulja osnažiti svoj um, duh i tijelo.

Svečanost novouređenog prostora vlasnica je proslavila u ugodnom druženju s poslovnim partnerima, prijateljima i svim zainteresiranim uz slastice i čašu dobrog vina. Sve ih je upoznala s tretmanima Amigdala studija kao što su tretmani aroma-energo masaže, aroma refleksoterapije stopala, tajlandska masaža, holističko savjetovanja s praćenjem procesa te kvantna harmonizacija. Njihovo blagotvorno djelovanje pomaže kod nesanice, tjeskobe, napetosti, stresa, hormonalnog disbalansa i bolova.

Amigdala_Suzana Kolarić
Vlasnica je otvorenje Amigdale proslavila i sa svojim prijateljicama

Svatko tko je zavirio u ugodan prostor Amigdale na poklon je dobio bon uz koji može ostvariti popust od 15% na jedan tretman.

foto: rr

Amigdala_Suzana Kolarić (19)_resize

Ostavi komentar