Ivana Pozvek iz Dunjkovca već 5 godina uspješno gradi modni brend A.R.M design

Iako u mladosti nije imala podršku okoline za okušati se u modi kao svom životnom pozivu, kasnije je sve sjelo na svoje mjesto. Uz podršku supruga, ali i prijateljica, odvažila se, krenula i uspjela!

Ivana Pozvek iz Dunjkovca već 5 godina stoji na čelu uspješnog modnog brenda A.R.M design. Ova 40-godišnja ekonomistica svoju je ljubav prema modi i dizajnu iz hobija pretvorila u reprezentativan posao. Na čak trima lokacijama u Međimurju šivaju se haljine koje imaju predznak udobnosti i elegantnosti.

Ali u početku nije sve bilo lako. Ideja da se bavi modom u Ivani je tinjala godinama. Nažalost, u mladosti nije imala podršku okoline da svoju ljubav pretoči u životni poziv. Međutim, kasnije je sve sjelo na svoje mjesto pa je uz veliku podršku supruga odlučila baviti se onime što voli i čemu je godinama srce vuče. Odvažila se, krenula i uspjela! Njezin dizajn i kreacije polako i sigurno pronalazili su put do klijentica i našli svoje mjesto u nemilosrdnom modnom svijetu.

– Haljine su jednostavnijeg stila, ali se mogu nositi i u svečanim prilikama kombinirajući ih s određenim modnim detaljima ili cipelama. Imamo više modela koji se kreću od ležernijih do strukiranih, a prednost mojih haljina je da su prilagodljive za sve tipove i odlično pristaju ženama svih dobnih skupina i veličina, od mršavica do žena s oblinama. Radimo haljine svih veličina, od 34 pa do 58, tako da svaka žena može pronaći savršenu haljinu za sebe. Veliku pažnju pridodajem odabiru materijala. Riječ je o najkvalitetnijem pamuku, a materijal u sebi sadrži i određeni postotak elastina, i to je onda jedan od razloga što se moje haljine lako održavaju i prilagođavaju ženskoj figuri tijela. Od materijala upotrebljavamo još lycru, viskozu i poliester. A današnjim ženama od iznimne je važnosti nositi jednostavnu, udobnu i kvalitetnu odjeću, a da pritom same sebi izgledaju lijepo i da se osjećaju samouvjereno, objasnila je Ivana.

 

U ormaru svake žene mora postojati crna haljina

Iako u Ivaninim kolekcijama pretežno prevladava crna boja, mogu se pronaći i šareni uzorci, pa i neke žive boje.

– U ormaru svake žene mora postojati „ONA“ – crna haljina koja nikad ne izlazi iz mode, bez obzira na to kakvog kroja bila. Pa tako i u mojoj kolekciji većinom prevladavaju crne haljine. Međutim, zna se tu naći i haljina šarenog uzoraka koje moje klijentice odlično prihvaćaju i koje, kad ih objavim na svom webu, Facebooku ili Instagramu, izazovu pravi „wow-efekt”. Priznajem, i godišnja doba igraju ključnu ulogu u odabiru boja. I dok zimi prevladavaju više tamniji i zagasitiji tonovi, proljeće u meni probudi tu razigranost i tada se volim poigrati bojama, otkrila je Ivana.

Mrežna trgovina daje dodatnu uspješnost brendu 

Da će mrežna trgovina biti njihov način prodaje, Ivana je znala od samog početka.

– Nudimo besplatnu dostavu, ali i povrat, a ako trebaju pomoć oko odabira veličina ili modela, također nam se mogu javiti i zajedno pronađemo savršenu haljinu baš za njih.

Uz službenu internetsku stranicu, kojom smo se vodili da bude sasvim jednostavna kako bismo u punom smislu dočarali svoje kreacije, imamo stranicu na Facebooku s preko 28 tisuća pratitelja, dok se na Instagramu možemo pohvaliti brojnim influencerima koji nose naše haljine. Jedna od njih je poznata Hana Hadžiavdagić Tabaković, dok je domaće zaštitno lice manekenka Magda Piljušić. I njima posebno zahvaljujem, kao i svakoj ženi koja u našoj haljini slavi ljepotu. A zahvaljujući upravo tom odnosu povjerenja koji njegujemo s našim klijentima, društvenim mrežama, sretna sam što haljine putuju na odredišta diljem Hrvatske, ali i van granica Lijepe Naše. A posebno nas raduje kada nam se žene jave, samo da se pohvale koliko su se u našim haljinama osjećale samouvjereno i lijepo. I to je ono što želimo postići i što nam govori da radimo dobar posao, priznala nam je Ivana.

Turbani koji vraćaju nadu u bolje sutra

Osim haljina, Ivana u svojoj ponudi ima i druge vrste odjeće, od hlača, majica, hudica, jakni itrenirki do modnih dodataka kao što su kape ili trake za kosu, a posebnost su svakako turbani kvalitetno izrađeni od pamuka koji pružaju osjećaj udobnosti i prozračnosti.

– Na izradu turbana potaknule su me žene koje se bore protiv nekog od oblika karcinoma. Gubitak kose za mnoge od njih predstavlja jedan od najizazovnijih nuspojava kemoterapije. Kao da nije dovoljno što muku muče s mučninama, bolovima u cijelom tijelu, alergijskim reakcijama i drugim komplikacijama koje sa sobom nosi kemoterapija, gubitak kose mnoge od njih učinio je još ranjivijim. Stoga moji turbani, osim što pružaju zaštitu za kožu, čuvaju od topline ili hladnoće, imaju za cilj postići da se žene i u tom periodu svog života, kada se moraju nositi kako s onom fizičkom, tako i s duševnom boli, osjećaju lijepima i ženstvenima. Naše turbane možete kupiti i u raznim zagrebačkim ljekarnama, rekla je Ivana.

Podrška obitelji gura ju u nove izazove i pobjede

Uz nemjerljivu podršku supruga koju ima od samih početaka u poduzetničkim vodama, Ivana inspiraciju pronalazi i u svojim sinovima.

– Majka sam trojice sinova, Antonija, Rajana i Marka i ako malo bolje pogledate njihova početna slova, tada možete otkriti zbog čega sam svoj brend nazvala A.R.M. design. Moda je moj poziv, kao i majčinstvo i mislim da sam se ostvarila i na jednom i na drugom području, a nema ljepšeg osjećaja nego kad radiš ono što voliš i kad si okružen ljubavlju svojim bližnjih.

Proljeće, a u meni nemir

Na proljeće, kako nam je otkrila Ivana, stiže nova kolekcija koja će ipak biti nešto drugačija od onoga na što smo navikli.

– Stižu nam uz casual i glamuroznije haljine. Ali kao što sam već prije otkrila, s obzirom na to da proljeće u meni budi određenu razigranost, o čemu se zapravo radi i što sve moje sadašnje, ali i buduće klijentice očekuje – preostaje nam da se svi malo još zajedno strpimo. U svakom slučaj A.R.M design i dalje će se truditi da se svaka žena u našoj kreaciji osjeća ugodno i lijepom i da im naše haljine daju dozu samopouzdanja.

Haljine možete pronaći na mrežnom shopu arm-design.eu ili na stranici na Facebooku A.R.M design.

A.R.M. Design

  1. G. Kovačića 17, Dunjkovec

40305 Nedelišće

M: +385 91 282 9236

E: [email protected]

W: www.arm-design.eu

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE