Conty plus: Pouzdan partner za prodaju i ugradnju svih vrsta podnih obloga!

conty plus

Tvrtka Conty plus d.o.o. posluje na tržištu više od 20 godina. Između ostalog specijalizirana je za prodaju i ugradnju svih vrsta podnih obloga. U novootvorenom salonu u Varaždinu, na adresi Gospodarska bb, Storeland stručni i educirani djelatnici pomoći će vam u odabiru idejnog rješenja sukladno vašim željama.

Iz bogate ponude izdvajamo drvene masivne parkete domaćih i ino proizvođača, gotove dvoslojne ili troslojne parkete, laminate, PVC i linoleum LVT podne obloge te za vanjsku upotrebu obloge od drva ili kompozitnog decka (WPC).

Zastupamo svjetski poznate tvrtke Tarkett, Boen i  Kronoswiss koji proizvode kvalitetne, ekološki odgovarajuće i tehnološki napredne podove za uređenje doma, poslovnog prostora ili za opremanje javnih objekata.

Pri odabiru prikladnog drvenog poda treba pažljivo razmisliti jer se ne radi o investiciji za koju se odlučujemo jednom godišnje već bi ona trebala potrajati godinama. Zadovoljstvo prilikom održavanja takve podne obloge bit će nagrada za uloženi novac koji je sigurno važan segment, ali ne i presudan.

Conty u svojoj proširenoj ponudi nudi kvalitetne podne obloge koje će vas obradovati jednostavnim održavanjem, kvalitetom te neopisivim zadovoljstvom pri dodiru hodanja po njihovim površinama.

Drvo je prirodni materijal koji „diše“ u skladu s okolnim uvjetima. Parket podnosi relativnu vlažnost od 30-65% na temperaturi od 18°C. U zatvorenim prostorima, osobito tijekom sezone grijanja, relativna vlažnost tijekom vrlo hladnih dana može se spustiti i do 15%, pa treba voditi računa o opskrbi zraka vlagom, npr. pomoću ovlaživača zraka uz čiju pomoć će se i ljudi i biljke osjećati ugodnije.

 

  •  višeslojni parket;
  •  različitih dekora parketa;
  • 100% ekološki pod izrađen od najkvalitetnijeg drveta;
  • dugotrajna podna obloga;
  • prirodan pod;
  • jednostavna i brza ugradnja;
  • jednostavan za održavanje,
  • pogodan za instalaciju preko sistema podnog grijanja

Conty plus Varaždin

Storeland – Gospodarska bb

Tel: 091/ 6133-134

e-mail: [email protected]

Radno vrijeme:

Pon-pet: 08.00 – 20.00 h

Sub: 08.00 – 13.00 h

Ostavi komentar