Salon namještaja RIA HOME iz Varaždina: Namještaj koji stvara dom!

ria home

RIA HOME unatrag nekoliko godina prepoznat je kao renomirani i kupcu orijentirani salon namještaja sa nešto drugačijim konceptom poslovanja od standardnih salona namještaja.Prekrasan namještaj, vrhunska kvaliteta, poseban dizajn te odličan izbor kombinacija i dezena, kao i dekoracija za kuću i dom, privlače kupce i iz udaljenijih mjesta da “potegnu” do Varaždina i odaberu najbolju kombinaciju za sebe i svoju obitelj, te pritom uživaju u prekrasno uređenom ambijentu i društvu ljubaznih i stručnih prodavača.

Namještaj iz njihova asortimana rađen je ručno iz punog drveta i štofova vrhunske kvalitete, što garantira kvalitetu i postojanost proizvoda. Osim toga, ima li većeg zadovoljstva nego kada možete sami dizajnirati svoj namještaj točno prema svojim željama, bojama i dezenima koji vama odgovaraju? Preko 100 vrsta i dezena štofova garantira vam da ćete za sebe naći najbolje.

I sve to ne bi bilo nešto posebno da, osim što dobijete namještaj dizajniran po vlastitoj želji, isti taj namještaj ne dobijete i po vrlo pristupačnim cijenama i kratkim rokovima isporuke, uz osiguranu dostavu i montažu. Posebnu pažnju posvećuju trendovima na tržištu u opremanju interijera, kako u namještaju tako i u dekoracijama. Tako iz tjedna u tjedan uvode novitete na tržištu, mijenjaju koncept uređenja salona te iznova oduševljavaju svoje kupce.

Osim toga, oduševit će vas i popustima koji su kod njih trajni – 20 % na gotovinsko plaćanje ili 10 % na kartično plaćanje, uz mogućnost obročne otplate.

RIA HOME salon namještaja nalazi se u Varaždinu na adresi Gospodarska 39, u centru Storeland, a ponešto od asortimana možete vidjeti i na webu home.ria.hr.

Da li vas još trebamo uvjeravati da ih posjetite i razmazite se ili ste već postali znatiželjni?

Ostavi komentar