Belović interijeri iz Štrigove: Odaberite kvalitetan, moderan i trajan namještaj!

belović interijeri

Belović Interijeri već 15 godina bave se proizvodnjom namještaja i ostalih proizvoda od drveta. Svojim predanim radom opravdavaju vlastiti oblik djelovanja, a želje kupaca uvijek su im na prvom mjestu. Dugogodišnjim iskustvom i stalnim usavršavanjem ispunjuju želje i potrebe najzahtjevnijih klijenata.

belović interijeri          belović interijeri Kontinuiranim ulaganjem u tehnologiju izrade opremili su svoju radionicu najsuvremenijim strojevima za obradu drveta. Modernim pristupom izrađuju 3D simulacije vašeg budućeg namještaja i za vas mogu preuzeti kompletno projektiranje i uređenje interijera. Namještaj proizvode i prilagođavaju vašem prostoru, uz to ogromnu pažnju posvećuju kvaliteti i trajnosti samog proizvoda, kao i roku isporuke. U ponudi imaju veliki broj dezena, materijala i paleta boja.

belović interijeri

belović interijeri

Od njih možete zatražiti uslugu rezanja i kantiranja, proizvodnje namještaja po mjeri, proizvodnju i ugradnju stolarije i elemenata, crtanje 3D slika, popravak i restauraciju namještaja te dostavu i montažu.

belović interijeri

belović interijeri

Svaki posao započinju razgovorom, stoga ih kontaktirajte putem telefona 040/851-311, pošaljite mail na adresu [email protected] ili posjetite njihovu mrežnu stranicu www.belovic-interijeri.hr


belović interijeri

Belović Interijeri iz Štrigove

Naš moto je kvaliteta i moderan dizajn!

  • rezanje i kantiranja
  • proizvodnja namještaja po mjeri
  • proizvodnja i ugradnja stolarije i elemenata
  • crtanje 3D slika
  • popravak i restauracija namještaja
  • dostava i montaža namještaja

belović interijeri

belović interijeri

Kontakt:

Tel: 040/ 851-311

E-mail: [email protected]

Web: www.belovic-interijeri.hr

FB: Belović interijeri

belović interijeri

belović interijeri

Ostavi komentar