Nogomet: Pritiskali MNS da će odustati od 4. NL, a na kraju je svi prijavili!?

U čakovečkom hotelu Park u utorak 19. svibnja održana je sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza na kojoj je glavna točka bila Međužupanijska 4. NL.

Klubovima je naime idućeg dana 20. svibnja bio zadnji dan prijave za ovaj rang natjecanja, a dio klubova koji su prošle godine bili članovi ove lige kazali su kako se ne planiraju prijaviti za novu sezonu i pokrenuli su inicijativu formiranja nove lige sa županijskim prvoligašima.

Nakon gotovo tri sata diskutiranja, razmjene mišljenja, predsjednik MNS-a Mato Kljaić Kljajić iznio je zaključke, “što bi bilo da bi bilo, ako odustanu od natjecanja u četvrtoj ligi”.

No, sve je to palo u vodu, jer su klubovi koji su krenuli s inicijativom formiranja nove lige, odustali su od nje i ipak se prijavili za natjecanje u 4. nogometnoj ligi skupina Čakovec-Varaždin u sezoni 2020./2021.

Inače, umjesto 14 klubova, sljedeće sezone u 4. NL igrat će 16 klubova, a zahtjeve za igranje u tom rangu dali su dosadašnji međimurski četvrtoligaši: Dinamo (D), Nedelišće, Mladost (SM), Mladost Komet, Sloga (Č), Dinamo (P), Omladinac (NSR) i Međimurec.

Njima bi se trebao priključiti i županijski prvoligaš Centrometal koji je tijekom posljednjeg dana mogućeg za prijavu podnio zahtjev za igranjem u ovoj ligi. (so)

 

Ostavi komentar