Čušpajz je odličan obrok za čišćenje tijela nakon teške i obilne blagdanske hrane

Čušpajz je odličan obrok za čišćenje tijela nakon teške i obilne blagdanske hrane. Jesti zeleno uključuje povrtne čušpajze, razne salate, sataraše, rižoto, povrće iz voka, kuhano povrće, a meso ili ribu dodajete k tome. Juhe i čušpajzi su vječni jer su lagani i odgovaraju svima s time da u njemu ne kuha meso, predlaže dr. Vrčić koji se bavi problemima prehrane. Dodaje: – Meso može biti sa strane, kuhano izvan čušpajza jer u protivnom otpušta masnoće.

Ako ste povećane tjelesne težine samo smanjite ugljikohidrate na svom tanjuru, no nipošto ih nemojte izbaciti, već ih samo smanjite. Idealno bi bilo da u jednom obroku ne jedete zeleno, ugljikohidrate i meso istodobno, već je bolje u jednom obroku jesti zeleno s ugljikohidratima ili zeleno s mesom. Tijelo teško obrađuje sve tri vrste hrane istodobno. Upozorio je da koristimo previše ulja te dodao da nije problem ulje koje stavimo na salatu ili ribu kad je sve gotovo, već ono na kojem pržimo što je nepotrebno jer je meso samo po sebi dovoljno masno i ne treba mu masnoće dodavati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE