Suzuki je u prošloj godini stekao imidž najprodavanijeg, najpouzdanijeg i najkvalitetnijeg automobila!

suzuki

U 2018.godini Suzuki je ostvario brojne uspjehe, a brojke govore o njegovoj izvrnosti i simpatijama koje uživa među hrvatskim kupcima.

Što najčešće kupuju mali, obični, privatni kupci automobila stvara pravu sliku tržišta automobila i novi odnos snaga među najpopularnijim markama u Hrvatskoj. Prema 24 sata, oni sudjeluju s 25,7%, uvjerljivu pobjedu pokupio je Suzuki, s prodanih 2069 automobila. Na drugom mjestu je Hyunadi, a na trećem VW.

Upravo zbog te brojke, Suzuki je u Hrvatskoj u protekloj godini podebljao svoj status najprodavanijeg automobila malim, privatnim kupcima. Omjer cijene i kvalitete slaže se sa standardnom prosječnog hrvatskog kupca automobila, a ovaj simpatični SUV zadovoljava sve potrebe jedne obitelji ili para koji teži komforu. Zavidne prodajne rezultate u Hrvatskoj ostvaruje već treću godinu zaredom, a takav se trend očekuje je dalje, upravo zbog pristupačnosti ovog brenda. Svakako će tome doprinjeti i novi model Vitare, ali i modernog Swifta te karakternog S-Crossa.

Prepoznatljivost među kupcima Suzuki je postigao i kvalitetom odnosno nekvarljivošću. Prema rezultatima CVH-a o prolaznosti osobnih automobila na tehničkom pregledu po markama, listu najpouzdanijih u kategoriji s više od 100.000 prijeđenih kilometara predvodi japanski Suzuki. Mali će čovjek u potrazi za kvalitetnim i pouzdanim automobilom potražiti upravo Suzuki, koji mu garantira sigurnost.

Cijelim nizom sigurnosnih značajki, a koje neprestano poboljšava, Suzuki slovi za jednog od najsigurnijih automobila. Sprečava opasne situacije na cesti i svojim izvrsnim performansama donosi osjećaj sigurnosti i užitka u vožnji. Potvrdila je to i činjenica da je Suzuki Vitara odabrana od strane Ministarstva unutarnjih poslova za čuvanje sigurnosti hrvatske granice.

Dođite i isprobajte Suzuki u testnoj vožnji, a ljubazna ekipa u AC Baumgartner rado će vam približiti sve značajke Suzuki modela.

Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2. Nazovite ih na telefon 040/328-007 ili im pošaljite mail na [email protected]

Za sve dodatne informacije posjetite njihovu web stranicu www.ac-baumgartner.hr

Ostavi komentar