Poseban prilog Autostil: Kako je koronavirus utjecao na tržište automobila? Koje su gume najbolje?

Novi Autostil Međimurskih novina nabavite besplatno uz novi broj Međimurskih novina! Na čak 28 stranica donosimo sve što morate znati o zimskih gumama i novostima na automobilskoj sceni.

Kako su pred nama zimski uvjeti na cesti, u posebnom prilogu Autostilu Međimurskih novina pročitajte kako se ponašati u prometu kroz ove otežane uvjete te što možete učiniti za vlastitu sigurnost.

Također, kada je riječ o investiciju u gume, budite posebno oprezni i ne štedite, jer one će vas čuvati i biti glavni faktor sigurnosti. U našem Autostilu pročitajte opsežni i detaljni test guma i saznajte koje su najbolje zimske gume.

Donosimo novosti s tržišta automobila ove godine te saznajemo kakva je prodaja hibrida, električnih vozila i benzinaca. Također, donosimo podatke o prodaji automobila prema proizvođačima i modelima.

Donosimo i pregled Mazdanih modela kroz njihovih 100 godina, prigodom njihove obljetnice.

Testirali smo Peugeot 2008 Allure BlueHDIO 130 EAT8 S&S, stoga u prilogu pročitajte koje su njegove vozne karakteristike.

Predstavljamo dva nova hibrida iz Suzukija, Across i Swace koji do kraja ove godine stižu na hrvatsko tržište, a nastali su u suradnju s Toyotom. U Autostilu pročitajte njihove značajke.

Predstavljamo i BMW M3 i M4 Coupe te prvu električnu Daciu Spring.

Čitamo se od petka samo u Međimurskim novinama u posebnom prilogu Autostil!

 

Ostavi komentar