BMW provjerena rabljena vozila od danas dostupna u AC Baumgartner!

AC Baumgartner iz Čakovca ovlašteni je BMW servis već 27 godina te slovi kao pouzdan partner svim ljubiteljima i vozačima BMW-a sjeverne Hrvatske, ali i mnogo šire. Kao najmoderniji i najveći prodajno-servisni autocentar u sjevernom dijelu Hrvatske, konstantno ulažu u nove programe, alate, školovanja, ali i samu razinu usluge servisa, koja je dosegla zavidnu razinu zbog koje im opetovano dolazi sve veći broj zadovoljnih klijenata.

AC Baumgartner pokreće i prodaju BMW provjerenih rabljenih vozila. Radi se o provjerenim rabljenim vozilima koji ispunjavaju sve uvjete za apsolutno povjerenje i sigurnost.

—> Sva dostupna vozila možete pogledati na njihovom lageru.

Kao uvod u novi program prodaje koji će se konstantno nadopunjavati, trenutno je stiglo 12 vrhunskih modela koji su pregledani i provjereni od strane stručnjaka iz AC Baumgartner. Sva vozila zadovoljavaju naše visoke standarde i radi se većim dijelom o godišnjacima i rabljenim vozilima do 5 godina starosti, detaljno su pregledana i i jamče provjerenu kilometražu.

AC Baumgartner nudi mogućnost besplatne procjene vozila po principu “staro za novo”, a premium modele mogu uvesti i prema vašoj želji.

Zainteresirani kupcu mogu pregledati rabljena BMW vozila u AC Baumgartner, a ljubazni prodavači će im približiti sve značajke BMW modela.

BMW-i trenutno mame poglede ispred salona u Čakovcu, stoga požurite i rezervirajte svog ljubimca. Vidimo se!

—> Sva dostupna vozila možete pogledati na njihovom lageru.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE