Esmeralda Slaviček najdugovječnija miss

Vjerovali ili ne, Esmeralda Slaviček, simpatična miss Međimurja
2019. godine, konačno je krunu predala dalje. Konačno zbog toga što je njenu glavicu krasila čak 4 godine! No, nije to zbog toga jer ne postoji ljepša Međimurka (iako je ljepota uvijek lako diskutabilna, s obzirom na to da se ne kaže bez razloga kako je u oku promatrača), nego zbog korone Izbor za miss Međimurja jednostavno nije bio održan.

Iako tu pa tamo čujemo kako korona ipak nije nestala, više se ne plašimo. Da, ne želimo biti bolesni, jer tko se dobro osjeća kad mu virus hara tijelom, no možemo reći da su se život i svijet vratili u normalu. Tako se nakon četiri godine održao Izbor za miss Međimurske županije u čakovečkom Atriju. Osam djevojaka prošetalo je pistom, u raznim kombinacijama, a za finale su pokazale kako bi izgledale kao buduće mladenke. Iako su apsolutno sve od reda premlade za to. No, to je i onako samo moje mišljenje.

Krunu je dobila najljepša, kako je ocijenio žiri, Luna Marija Novak. Simpatična 17-godišnjakinja iz Strahoninca, koja sreću novom titulom nije morala, a ni mogla sakriti. I tako se Esmeralda oprostila od krune, a Luna Marija će se tek početi na nju navikavati. Sve u svemu, treba imati hrabrosti stati na tu pistu, prošetati i na kraju biti ocijenjena za svoj izgled, ponašanje i stas.

S druge strane, postavlja se pitanje jesu li izbori u ljepoti zastarjeli. Pogotovo u vrijeme kada feministkinje nastupaju na sve strane. I u svijetu kada se treba boriti za svoje ja i pokazati i one druge vještine osim ljepote. Jer, ponavljam, ljepota se ne sastoji od fizičkog izgleda. To može biti samo bonus. U svakom slučaju, pred ovim je djevojkama cijeli svijet, a ova, na neki način, hrabrost, samo im može dati vjetar u leđa.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE