U Međimurju uhićen 42-godišnjak zbog sumnje za krađu više komada oružja u Finčevcu

lovačko oružje
Ilustracija: Photo: Pixsell

Kako doznajemo iz PU međimurske, nakon suradnje s kolegama iz susjedne PU koprivničko-križevačke u Međimurju je uhićen kradljivac koji je u malom mjestu Finčevcu mjesto koje pripada općini Sveti Petar Orehovec tamošnjem lovcu ukrao više komada oružja i predan je na daljnje kriminalističko istraživanje.

Kako je ranije izvijestila PU koprivničko-križevačkoj nakon kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je kazneno djelo teške krađe počinio 42–godišnjak s područja Međimurske županije.

– Sumnja se da je osumnjičeni u petak, 28. prosinca, u popodnevnim satima u Finčevcu ušao u nezaključanu kuću, te pomoću original ključa iz sefa otuđio više komada vatrenog oružja, oštetivši vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna – navodi policija i dodaje kako je obavljenim pretragama pronađen dio ukradenog oružja, te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska preostalog ukradenog oružja.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je PU koprivničko-križevačka.

Ostavi komentar