Nogometna nedjelja: Rezultati i prva izvješća 3. kola MNL

NK Podravina NK Nedelišće
Nogometaši Podravine (plavi dresovi) i Nedelišća, Foto: NK Podravina

Donosimo rezultate međimurskih nogometnih liga

1. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Omladinac (NSR) – Dinamo (P) 2-1, Centrometal – Sokol 3-1.

U Novom Selu Rok, nakon prvih 45 minuta nije bilo zgoditaka, dok su domaćini u 78. i 88, postigli zgoditke, a Palovčani su ublažili poraz u posljednjoj minuti. U Macincu, nakon prvog dijela rezultat je bio 1-1, da bi Centrometal došao do tri boda u posljednjih dvadesetak minuta.

 Nedjelja:

BSK – Graničar (K) 1-1, Jedinstvo (GM) – Hodošan 7-1, Mladost (SM) – Polet (P) 3-1, Naprijed – Galeb 1-1, Spartak – Sloga (Š) 0-3, Podturen – Trnava 6-1.

U derbiju kola, BSK i Graničar, odigrali su 1-1, kao i Naprijed-Galeb. Uvjerljive pobjede, ostvarili su Jedinstvo i Podturen. Sloga je slavila u Maloj Subotici, dok je Polet, ove sezone po treći puta poražen u Svetoj Mariji.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Subota:

Kraljevčan 38 – Dubrava 4-0

U Donjem Kraljevcu, domaćini su bili sigurni, te su ostvarili pobjedu nad Dubravom, sa sva četiri zgoditka u prvom dijelu susreta.

Nedjelja:

Omladinac (DS) – Croatia 1-2, Mladost (I) – Dubravčan 0-6, Vidovčan – Budućnost (M) 2-1, Mladost (D) – Jedinstvo (NSD) 0-2, Drava (K) – Radnički 2-3, Borac PMP – Budućnost (P) 3-0, ČSK – Jadran 4-1.

Croatia i Vidovčan, ostvarili su maksimalan učinak i nakon tri kola. Za bodove, još uvijek ne znaju Mladost Ivanovec, Jadran i Budućnost iz Podbresta. Jedinstvo je slavilo u Dekanovcu, a Radnički u Kuršancu.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Bratstvo (SV) – Zasadbreg 77 2-1, Šenkovec – Bratstvo (J) 2-1.

Zasadbreg 77 je poražen u Savskoj Vesi, mreže su u Šenkovcu, mirovale prvih 45 minuta. U nastavku, domaćini su poveli sa 2-0, dok su Jurovčani, ublažili poraz, desetak minuta prije kraja utakmice.

Nedjelja:

Venera PMP – Pobjeda 1-1, Plavi (Pek.) – Strahoninec 3-3, Omladinac (M) – Mura 4-2, Trnovec – Donji Koncovčak 4-0, Hajduk (B) – Hajduk Vindija (Š) 0-3, Sloboda (M) – Mali Mihaljevec 3-2.

Bez pobjednika su odigrali Venera i Pobjeda, te Plavi i Strahoninec. Omladinac je bio bolji od Mure 4-2, nakon što je prvi dio susreta završio sa 1-1. Trnovec je sa četiri komada, ispratio Donji Koncovčak. U dvoboju Hajduka, bolji je bio onaj iz Štrukovca, dok je Sloboda slavila protiv Malog Mihaljevca.

3. MEĐIMURSKA LIGA

Dinamo (Ž) – Otok 0-1, Bratstvo (P) – Draškovec-Geothermae 1-4, Mladost (S) – Parag 2-2,  Borac (DH) – Vučetinec 1-0, Torpedo – Drava (DM) 1-2, NŠ Međimurje-Čakovec – Napredak 3-0.

U derbiju kola, Borac je stigao i do treće uzastopne pobjede. U premijernom nastupu na domaćem terenu, NŠ Međimurje-Čakovec, sa tri komada je ispratila kući, momčad Napretka. Iznenađenje se dogodilo u Selnici, gdje su Mladost i Parag, odigrali 2-2. Otok, Draškovec i Drava iz Donjeg Mihaljevca, ostvarili su gostujuće pobjede.

 

 

 

 

Ostavi komentar